Wesley Clover Solutions

Turret in a bag

Eclipse distanslösning “Turret in a bag” är världens första handlartelefoni designad för hem- och mobilt-arbete.

Eclipse Teleworker-telefonen är väldigt populär bland handlare som arbetar hemifrån eller är ute och reser.

Den fristående Eclipse Command Modulen är utformad för att göra det möjligt för handlare att arbeta så snabbt som möjligt när de är under stress. Den kombinerar den senaste pekskärmstekniken med fysiska knappar, vilket gör det möjligt för användare att ha en inställning som fungerar bäst för deras verksamhet.

ECM stöder 1 eller 2 handenheter, upp till 16 högtalarkanaler, hårddiskar, funktionstangenter, en pekskärm i surfplattform och en 5-megapixelkamera för video, PC och videokonferenser. En Eclipse Key-modul kan läggas till för att ge mer knapp / ikon möjligheter.

Eclipse mjukvarutelefon för handlare som reser lätt

För de handlare som behöver resa med bara en bärbar dator är en Eclipse Soft-Turret den perfekta följeslagaren. Ingenting behöver installeras eftersom det använder WebRTC-funktionerna som finns i de flesta webbläsare.

Med hjälp av profilen är skärmlayouten densamma som en normal telefon och användaren har tillgång till alla sina linjer och högtalarkanaler, precis som om de fanns på kontoret.

Endast två nätverksströmmar behövs för all rösttrafik vilket gör det möjligt att använda upp till 16 högtalarkanaler över en nätverksanslutning med låg bandbredd.

Systemet används vanligtvis med Bluetooth- eller USB-headset, men fysiska handenheter, mikrofoner och högtalare finns också.

... och för den avancerade användaren

När handlare är på kontoret kan de behöva mer skärmyta för att ge snabb åtkomst till alla kanaler. Det är här Eclipse Key Modules kommer in. 1 eller 2 kan läggas till för att passa de exakta behoven hos specifika handlare.

Enheterna är enkelt integrerade och hela uppsättningen kan drivas via en enda POE + nätverks- / strömanslutning, vilket gör det enkelt att stänga av enheter på hela handlarbord för att spara energi och förbättra säkerheten.

"Pay-As-You-Go" Moln eller lokalt installerat

Ett Eclipse-system kan köpas direkt men det finns också som en lokal eller molnbaserad tjänst. Hur som helst ingår alla kostnader i en avgift per användare per månad.

Vår T-Cloud-tjänst gör det möjligt för handlare att komma igång på timmar med bara en enkel internetanslutning. Eftersom all infrastruktur finns i TSS-datacenter behövs ingen utrustning på plats förutom telefon, och om du väljer en mjukvarutelefon finns det ingen hårdvara alls.

Fördelar:

Per användare per månad prenumerationsmodell

Som molntjänst med alla huvudmäklare / tradernätverksleverantörer

Låg kostnad för privata linjer, intercom och hoot.

Våra tjänster

Drift & Support

Drift & Support

Trading Business Continuity

Trading Business Continuity

Handlartelefoni

Handlartelefoni

Telefoni

Telefoni

Inspelning

Inspelning

Renoverad utrustning & Återvinning

Renoverad utrustning & Återvinning

Handlar-moln

Handlar-moln

Operation Intelligence

Operation Intelligence

Det här tycker några av våra kunder