Speakerbus

Upplev tradingmöjligheter realtid.

Oavsett om du arbetar i kapitalmarknaden, råvarumarknaden eller inom mäkleri så är inspelning en kritisk del av din verksamhet. Telefonsamtal är en nödvändig del vid köp och försäjlning av komplexa produkter.

För att vara konkurrenskraftig måste du vara först med att ta tillvara nya marknadsmöjligheter. En handlartelefonilösning som möjliggör snabbt och effektivt röstsamarbete med externa motparter och kollegor är otroligt viktigt.

iTurret från Speakerbus är en Handlartelefon baserad på IP-teknik som hjälper dig att utnyttja handelsmöjligheter, samtidigt som du kontrollerar kostnader och följer kraven på efterlevnad.

Nyckelegenskaper

  • Dela realtidsinformation med flera parter i flera regioner för att nå ett gemensamt beslut snabbare
  • Certifierad interoperabilitet med Cisco, Avaya & Mitel
  • Enheter i iSeries kan anpassas till individuella användar- och affärsbehov – till ett mycket kostnadseffektivt pris
  • Hjälper till med efterlevnad gentemot regelverk som MiFiD, Dodd Frank och andra föreskrifter för inspelning, revision och hantering av rättigheter
  • Fjärråtkomst, du kan fortsätta använda systemet när du är utanför kontoret.
  • Hantera alla enheter via en central hanteringsportal.

Aria Soft Turret – Virtual Handlartelefoni 

 

ARIA är en innovativ molnbaserad virtuell handelslösning som du kan använda var som helst. Så länge du har en anslutning till ditt nätverk kan du lita på samma säkra mobila teknik som du använder på kontoret.

Få tillgång till alla dina direkta mäklarlinjer och dela linjer med dina team. Uppfyll alla regelverk och säkerhetskrav, med fullständig samtalskryptering och möjlighet till röstinspelning.

Inget krångel. Ingen komplicerad installation. Peka bara, klicka och prata.

Smart. Enkelt. Säkert. Så var du än är, är det som vanligt.

.Det är enkelt

ARIA är utformat speciellt för fjärrhandel och ger dig de verktyg du behöver, direkt i din webbläsare. Det är enkelt för handlare att använda och lätt för organisationer att lansera, utan komplicerad datorinstallation.

Det är säkert
Flexibilitet behöver inte kosta i säkerhet. ARIA gör handel hemifrån lika säker som handel från kontoret.

Det är smart
Var redo att hantera oväntade förändringar. Med ARIA blir rösthandel mobil, så oavsett omständigheterna kan du fortsätta handla var som helst, på vilken enhet som helst.

Vad är fördelarna med ARIA?

ALTO – 4-kanals Pekskärm Tradinghögtalare

ALTO är en helt ny pekskärmsenhet med färgskärm som kombinerar upp till fyra samtidiga ljudkanaler med ett dynamiskt menysystem med funktionsknapp och enkel kontrollstyrning. ALTO använder sig av programvaran från den framgångsrika produktlinjen iD712 och SE708 och har samma höga tillförlitlighetsnivåer med ökad användbarhet. Det är en liten och lättplacerad högtalare som är perfekt för dagens moderna handelsmiljöer.

Våra tjänster

Drift & Support

Drift & Support

Trading Business Continuity

Trading Business Continuity

Handlartelefoni

Handlartelefoni

Telefoni

Telefoni

Inspelning

Inspelning

Renoverad utrustning & Återvinning

Renoverad utrustning & Återvinning

Handlar-moln

Handlar-moln

Operation Intelligence

Operation Intelligence

Så här säger några av våra kunder