Om oss

Vi är vad vi heter "Trading Systems Support"

30 års erfarenhet från de globala finansmarknaderna

Efter många års erfarenhet av att jobba som systemspecialister och ge stöd till handlartelefoni och inspelningssystem, startade Kevin Bowtell och Wayne Hopwood år 2014 TSS. Tanken var att kunna erbjuda kunder som använder handlartelefonisystem från Etrali och IPC alternativa lösningar till dyra uppgraderingar..

TSS blev snabbt officiell snabbt partners med BT Trading (IPT Trade), Speakerbus och Unify (Atos), vilket innebär att vi kan rekommendera rätt lösning till dig för varje enskilt behov. Det ger dig en flexibel och konkurrensstark partner.

TSS Nordic drivs av Ström2 som har många års erfarenhet av att leverera tjänster till handlarrum i Norden. Ström2 och TSS har sedan ett antal år samarbetat kring leveranser till aktörer i den Nordiska finansmarknaden.

City of London urban skyline

Global närvaro

Då grundarna av TSS redan var några av de mest kända profilerna inom branschen för handlartelefoni med tillgång till ett omfattande internationellt nätverk, gick det fort att bygga verksamheten. I dag förlitar sig drygt 25,000 handlare och back-officepersonal hos 150 företag, i 22 länder, på oss och våra produkter. Vi levererar färdiga lösningar på plats och ger distanssupport från våra kontor runt om i världen samt genom vårt internationella nätverk av godkända partners.

London | Paris  | New York | Singapore | Hong Kong | Stockholm

Finansmarknadernas motor

Vi gör det möjligt för våra kunder att genomföra transaktioner på de utmanande marknaderna på ett säkert sätt. Vi kombinerar vår branschexpertis och höga servicenivå med rätt teknik. Vi hjälper våra kunder att förutse förändringar inom tekniken för handlartelefoni och löser de problem som kan uppstå. Vi samarbetar med våra strategiska partners för att försäkra oss om att våra kunder har den bästa tekniken för att kunna bedriva säker, tillgänglig och produktiv verksamhet i enlighet med regelverken.

Vi strävar efter att förstå våra kunders utmaningar när det gäller för dem att leverera förstklassiga produkter och tjänster. Vi finns där för våra kunder i dag och i framtiden.

Kontroll på kommunikation och regelverk

Som kund får du säker hantering av all typ av kommunicerad data i enlighet med regelverk och compliance; mottagning, lagring, integritet och hämtning av data.

Vi erbjuder en rad olika tjänster, alltifrån råd vad gäller regleringar till daglig hantering av data, inklusive användning av molntjänster. Vi förstår frågor rörande den senaste tekniken och kan vägleda I frågor om hur den ska användas på bästa sätt.

Compliance betyder inte enbart att man måste installera nya system. Era befintliga inspelningar kanske behöver förflyttas och transformeras i processen. Frågor som vi hanterar och problem vi löser i alla våra systemlösningar.

Så här säger några av våra kunder

Specialister på system som ständigt förändras

De flesta nya lösningar är i dag integrerade och ingår i själva affärsarkitekturen enterprise-architecture (Unified Communications, Servers, LAN, WAN and SAN) och implementerats ofta med hjälp av virtuella applikationer.

Vårt team designar och implementerar lösningar för att möta alla typer av krav och lägger till säkerhetssystem för ett ökat skyddsamt andra verktyg för att kontrollera accesser och spåra och mildra avvikelser från regelverk.

När du arbetar med oss får du samtidigt tillgång till alla vår kunskap, erfarenhet och rådgivning vad gäller rösthandlarsystem och strategier för regelverk/compliance. Våra kärnkunskaper inkluderar:

  • Handlartelefoni i form av såväl hård- som mjukvara: BT, Speakerbus, Unify
  • Äldre system (legacy systems): Etrali and IPC
  • Handlartelefoni i molnet: hosted trading systems
  • Inspelningssystem: Nice, Red Box, ASC, Verint och Mida
  • Unified Communications: Microsoft Teams och Cisco Webex
  • Regelverk/Compliance: verifiering av röstinspelning, transkription och analys
  • Säkerhet: intrångstester, verktyg /appliances, analyser
  • Telekommunikation: datalinjer, SIP trunkar, ISDN, privatlinjer, etc.
  • Infrastruktur: servers, nätverk och lagring

 

Vi erbjuder även en rad tjänster som omfattar: rådgivning, design, installation, support, underhåll och reparationer samt proaktivt underhåll och drift.

Över 150 kunder i 22 länder

Vi är stolta över att vara kända för vår pålitlighet och vår höga servicestandard. Men det betyder inte att vi nöjer oss med det. Vi lyssnar hela tiden på vad kunderna behöver så att vi kan ge dem bättre service. Vi ser till att anställa rätt personal med rätt kunskaper. Vi har ett genuint kundengagemang och har ett rakt och ärligt förhållningssätt i våra kundrelationer samtidigt som vi inte tar ohemult betalt för support och uppgraderingar, det gör att många av våra kunder ser oss som värdefulla konsultativa partners.

Vi är specialiserade på att leverera, installera, drifta och underhålla IT till handlartelefonisystem till de globala finansmarknaderna. Med över 150 kunder I 22 länder ser vi till att handlarna handlar.

Lösningar som passar er

Våra tjänster är mångsidiga. De omfattar driftstjänster, underhåll för befintliga och begagnade system, rådgivning och konsulttjänster vid sammankoppling av röst- och datalösningar, vanliga telefonitjänster – allt detta är som “business as usual” för oss.

Vi täcker in alla aspekter av IT för finansiell verksamhet och vår implementeringsmodell säkrar att så fort ett system går live, vet alla hur det fungerar och de vet även vilken roll de har samt hur de skaffar hjälp vid behov.

TSS har funnits på de finansiella marknaderna i mer än 30 år, vilket innebär att vi har stor erfarenhet av såväl äldre system som nya system  och god tillgång till reservdelar för dessa. Det gör det möjligt för oss att underhålla äldre utrustning långt efter det att tillverkarens garantier har löpt ut, vilket innebär att våra kunder kan få bättre avkastning på sina tillgångar under längre perioder.

Vår goda kunskaper om handlartelefoni, handlarplattformar och inspelning gör att vi kan ge service och support för teknik från alla ledande tillverkare av dessa system. Vi har hårdvaran som behövs för att kunna ge löpande support och service och vi kan utföra alla typer av MAC (Moves-Adds-Changes) på befintliga system, snabbt och till låg kostnad.

Våra Partners

Picture 1
Picture 3
speakerbus-logo
Picture 5
Picture 2
Picture 4
wc
flexenet-logo
Picture 6
Picture 3
imarket-logo
Verint
securecircle-logo1
1200px-Microsoft_Office_Teams_(2018–present).svg

Senaste tekniken

Ny teknik för exempelvis röst-transkription, talanalys, artificiell intelligence (AI), maskininlärning och block-chain kommer ut på marknaden hela tiden och de har gått från att vara ‘intressanta’ till att bli relevanta då de uppvisar fördelar i den dagliga driften.

Vi vinnlägger oss om att konstant söka efter nya lösningar åt våra kunder och deras problem och vi delar med oss av resultaten av våra efterforskningar till våra kunder på regelbunden basis.